Fem dages kursus

Efter et år i Nyreforeningen er jeg tilbage i mit freelanceliv. Men jeg trænger til at få opdateret mine journalistiske færdigheder i blandt andet at lave podcasts og hjemmesider.

Heldigvis er jeg kommet på et fem-dages kursus i WordPress, så jeg kan få mine hjemmesider pudset af. Det er Bolette Obbekær, der underviser på kurset, og Freelancegruppen i Journalistforbundet er udbyder af kurset.

Bolette er en garvet WordPress instruktør og webdesigner – med fokus på samspillet af design og indhold, som der står i kursusprogrammet. Så jeg håber på, at jeg kan opdatere Mediemoeller.dk og LivefterP4.dk og måske sammenlagt de to sites. Muligvis kan jeg spare betalingen til One.com for jeg har læst, at Bluehost tilbyder gratis domæner.

Vi får se, hvad det ender med. Det er bare med at stikke hovedet frem. Og Bolette kan du se mere om på https://obbekaer.dk