Etiopien

Snart sker der noget spændende i mit liv. Jeg skal 14 dage til Etiopien og besøge noget familie, der arbejder her.

Jeg har valgt, hvad jeg tror, er en sikker flybillet med Lufthansa med mellemlanding i Frankfurt. Prisen er godt 4000 kroner retur, og jeg skal ikke møde alt for tidligt i lufthavnen eller ankomme alt for sent.

Men jeg må indrømme, at rejselysten visnede en smule, da jeg i forgårs hørte om det indonesiske fly, der røg i havet med 132 menneske ombord efter kun 13 minutters flyvning. Hvordan mon de sidste af de minutter var?

Da flyet ramte vandet og røg ned? Forfærdeligt.

Så vil jeg heller tænke på hende her, der er mit barnebarn og som bliver i Danmark, mens jeg rejser på ferie med ost og oksespegepølse, støvsugerposer og julekalendre, nisselandsby-byggesten og lakrids og chokolade i kufferterne. Lufthansa tillader nemlig to kufferter  á 32 kilo.

Sødt barn med solhat
Sødt barn med solhat

WordPress

29 procent af de ord, der ligger på internettet er skrevet i wordpress.

Det er et content management system, som for eksempel Yumla også er det. Det har jeg lært denne weekend på et dejligt kursus, som AOF i Nykøbing havde arrangeret. Direktøren for AOF her i byen Per, var her den første dag, og undervisningen var lagt i hænderne på Jonas Christoffersen fra Showit Media, mens undervisningslokalet var lagt hos Business LF på Slotsbryggen i Nykøbing F.

Super fint kursus med god underviser og god plads til spørgsmål. Kan absolut anbefales, hvis AOF skulle udbyde kurset en anden gang.

Den opmærksomme bruger på min hjemmeside vil nok lægger mærke til, der er sket en forbedring på siden. Det skyldes, WordPress, Jonas og AOF.